Jouw uitdaging

Mogema BV is dé toonaangevende hightech expert in lassen, verspanen en vacuümtechnologie. Daarnaast is Mogema BV specialist in hoogwaardige engineering en assemblage. Het is juist die unieke combinatie van activiteiten wat Mogema BV voor klanten het verschil doet maken: Mogema BV is partner voor het gehele traject, van ontwikkeling tot en met de daadwerkelijke levering van complete modules.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een enorme kennis opgebouwd in deze geavanceerde en precieze productietechnieken. In combinatie met ons moderne machinepark realiseren wij het optimale product voor onze klanten.

Mogema BV is een inspirerende en ambitieuze werkomgeving voor mensen die het als uitdaging zien om mee te denken met de wensen van de klant en die zich willen blijven ontwikkelen in onze markten. Wij zijn trots op onze expertise, onze technische mogelijkheden, onze positie als partner in totaaloplossingen en ons vakmanschap. Om dit te bereiken vragen wij precisie, kwaliteit en initiatief van onze werknemers.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok